Maalauta upea
hääpäiväsi

Maalauta hääkuvasi kauniiksi maalaukseksi - se voidaan jättää tuleville sukupolville.

Laske hinta
Maalaus hääpariskunnasta
Maalaus pariskunnasta heidän häissään
Maalaus sulhasesta ja morsiamesta
Öljymaalaus sulhasesta ja morsiamesta

Erinomainen

96 arvostelun perusteella

Erinomainen

96 arvostelun perusteella

Tyytyväisyystakuu

Takaamme tyytyväisyytesi lupaamalla suurimman osan rahoistasi takaisin, jos et ole täysin tyytyväinen 60 päivän kuluessa maalauksen saapumisesta.

Lue lisää

Maalattu täysin käsin

Kaikki häämaalauksemme ovat aitoja käsin tehtyjä maalauksia, ja korkean laadun varmistamiseksi yhden maalauksen valmistuminen kestää yleensä 2-3 viikkoa. Kaikki maalaukset tekee ammattitaiteilija, jolla on vuosien kokemus, mikä takaa sen, että maalauksestasi tulee säilyvä muisto.

Pystymme toteuttamaan lähes kaikki toiveesi: voimme yhdistää useita valokuvia yhdeksi maalaukseksi. Voimme myös tehdä erilaisen ja ainutlaatuisen taustan. Ota yhteyttä jo tänään, niin keskustellaan tarpeistasi ja vaatimuksistasi.

Laske hinta
Artisti työskentelemässä työtilassaan

Kaunis maalaus, joka valmistui ennen aikarajaa

Halusin teettää maalauksen häälahjaksi vanhalle ystävälleni, ja pyysin Bjørn Artilta apua. He tarjosivat loistavaa palvelua ja toimittivat kauniin maalauksen ennen määräajan umpeutumista. Hääpari oli innoissaan lahjasta!

Häämaalaukset

Etsitkö täydellistä häälahjaa tai haluatko kenties luoda pysyvän muiston omista häistäsi? Häämaalaukset ovat loistava valinta, ja meillä on paljon kokemusta niiden tekemisestä.

Häämaalaukset valokuvasi pohjalta

Häämaalaus valokuvasi pohjalta: lähetä meille paras otoksesi, ja me maalaamme sen kankaalle laadukkaalla öljymaalilla.

Laatu vaatii aikaa

Yksityiskohtainen ja laadukas häämaalaus vaatii aikaa monimutkaisuudesta riippuen. Mitä enemmän ihmisiä ja mitä suurempi kuva on, sitä kauemmin työhön menee aikaa. Yleensä saamme maalauksen valmiiksi 2-3 viikossa.

Näin se toimii

Ota yhteyttä & saa tarjous

Koko prosessi alkaa yhteydenottolomakkeella tällä sivulla. Lähetä meille valokuva, jonka resoluutio on mahdollisimman korkea. Otamme sinuun yhteyttä 24 tunnin kuluessa ja annamme sinulle tarjouksen.

Hyväksy tarjous & maksa takuu

Kun olet valmis hyväksymään tarjouksen, sinun on maksettava 30% ennakkomaksu. Kun maksu on vastaanotettu, tilaus vahvistetaan, ja aloitamme maalauksen mahdollisimman pian.

Odota häämaalauksen valmistumista

Kun häämaalaus on valmis, lähetämme sinulle kuvan lopputuloksesta hyväksyttäväksi. Sallimme tarvittaessa muutaman korjauksen.

Maksa jäljellä oleva summa

Kun olet tyytyväinen lopputulokseen, jäljellä oleva 70% tulee maksaa. Kun olemme vastaanottaneet loput maksusta, lähetämme maalauksen suoraan sinulle.

Jacobin ja Tanjan ensimmäinen tanssi

Ennen kuin asiakkaamme kosi tyttöystäväänsä, hän halusi teettää kauniin lahjan: maalauksen. Hän tiesi tarkalleen, mitä hän halusi maalauttaa, sillä hänen tyttöystävänsä tansseista oli otettu upea valokuva, joka sattui olemaan lähes täydellinen sommitelma maalausta varten.

Autoimme häntä toteuttamaan toiveensa, ja erityisvaatimuksena oli maalata maalaus mustavalkoisena. Vaikka emme tee mustavalkoisia maalauksia kovin usein, lopputuloksesta tuli hieno.

Pariskuntien muotokuvamaalaukset ovat yksi suosituimmista maalaustyypeistämme, ja otamme vastaan kaikki pyynnöt. Autamme ihmisiä luomaan pysyvän muiston, ja teemme kaikkemme, jotta jokainen maalaus olisi täydellinen.

Laske hinta
Maalaus tanssivasta pariskunnasta

Kokeile hintalaskuriamme

Miten se toimii?

Lähetä valokuva

Saat henkilökohtaisen tarjouksen 24 tunnin kuluessa, jonka voit hyväksyä tai hylätä.

Talletus & Maalaus

Maalaus alkaa, kun 30%:n ennakkomaksu on maksettu, ja kestää yleensä noin 3 viikkoa.

Hyväksyminen & toimitus

Maalaus lähetetään, kun hyväksyt sen ja olet maksanut loput 70%.

Bjørn Art

EAN Company ApS
CVR: 36935707

Sähköposti

support [a] bjornart.dk

Payment Methods

© bjornart.fi 2024. Kaikki oikeudet pidätetään.

Vaihda kieli