Tyytyväisyystakuu

Bjørn Artilla lupaamme tehdä kaikkemme luodaksemme ainutlaatuisen kokemuksen ja korkealaatuisen henkilökohtaisen maalauksen. Jos et ole täysin tyytyväinen maalaukseesi, tarjoamme sinulle rahat takaisin -takuun. Olemme niin varmoja työmme laadusta ja siitä tuottamastamme ilosta asiakkaillemme, että olemme valmiita varmistamaan tyytyväisyytesi.

Omistajana Bjørn Artissa, lupaan teille, että teemme parhaamme luodaksemme maalauksen, joka ylittää odotuksenne. Jokainen maalaus on mestariteos, enkä lepää, ennen kuin olette täysin tyytyväinen.

Tyytyväisyystakuumme on voimassa 60 päivää maalauksen vastaanottamisesta lähtien. Uskomme, että tämä antaa sinulle riittävästi aikaa harkita maalausta ja varmistaa, että se täyttää odotuksesi.

Jos huomaat haluavasi hyödyntää tyytyväisyystakuutamme, olemme tehneet prosessista mahdollisimman yksinkertaisen. Sinun tarvitsee vain lähettää meille sähköpostia tilausnumerosi ja lyhyen selostuksen siitä, miksi et ole tyytyväinen. Käsittelemme pyyntösi ja palautamme rahasi 3 arkipäivän kuluessa siitä, kun olemme vastaanottaneet maalauksen takaisin sinulta. Palautettava summa ei sisällä suoria kustannuksia, joita meillä on ollut maalauksen tuottamisessa, eikä lähetyskuluja.

Maalaus
Kuvan Pohjalta
Bjørn Art

EAN Company ApS
CVR: 36935707

Sähköposti

support [a] bjornart.dk

Payment Methods

© bjornart.fi 2024. Kaikki oikeudet pidätetään.

Vaihda kieli