Video latautuu.. Ole hyvä ja odota hetki

4.8/5.0
96 arvostelun perusteella

Teetä muotokuva ja yllätä rakkaasi

Käsinmaalattu muotokuva on todella ainutlaatuinen lahja, täydellinen rakkaillesi heidän erityisimpinä päivinään.

Laske hinta
Olemme juuri avanneet kalenterimme uudelleen
Tyytyväisyystakuu

Erinomainen

96 arvostelun perusteella

Erinomainen

96 arvostelun perusteella

Muotokuvamaalaukset, joita olemme tehneet

Asiakkaalle tekemämme maalaus vauvasta
Muotokuvamaalaus naisesta
Muotokuvamaalaus miehestä
Muotokuva miehestä

Tyytyväisyystakuu

Takaamme tyytyväisyytesi lupaamalla suurimman osan rahoistasi takaisin, jos et ole täysin tyytyväinen 60 päivän kuluessa maalauksen saapumisesta.

Lue lisää

Maalattu huomioiden jokainen yksityiskohta

Maalaaminen upea taideteos on monimutkainen prosessi, joka sisältää useita vaiheita, ja taiteilijalla kestää vuosia koulutusta kehittää tarvittavia taitoja.

Alkuperäinen kuva

Mukautetun koiramaalauksen vaihe 1

Luonnos & ääriviivat

Mukautetun koiramaalauksen vaihe 2

Perusvärit

Mukautetun koiramaalauksen vaihe 3

Yksityiskohtaaminen

Mukautetun koiramaalauksen vaihe 4

Kohokohdat & Lopputulos

Mukautetun koiramaalauksen vaihe 5

Erinomainen palvelu ja kaunis maalaus!

Bjørn Artilta saamani palvelu oli erinomaista: he auttoivat minua ymmärtämään, mitä halusin, ja varmistivat samalla, että saan haluamani. Maalauksesta tuli kaunis, ja se on nyt esillä olohuoneessani.

Muotokuvien maalaus valokuviesi pohjalta

Voimme maalata lähes kaikki muotokuvat vuosien kokemuksen ansiosta! Suosituimpia ovat lasten muotokuvat, jotka lahjoitetaan useimmiten vanhemmille tai isovanhemmille.

Voimme räätälöidä muotokuvan tarpeidesi mukaan, olipa kyse sitten taustan tai värien muuttamisesta tai useiden henkilöiden yhdistämisestä täydellisen ja yhtenäisen maalauksen muodostamiseksi.

Ota meihin yhteyttä ja vastaamme 24 tunnin sisällä henkilökohtaisen tarjouksen kanssa.

Laske hinta
Muotokuvamaalaus lapsista

Muotokuvamaalauksia tilauksesta

Anna ammattitaiteilijan maalata muotokuvasi henkilökohtaisten valokuviesi pohjalta. Meillä on paljon kokemusta yksittäisten muotokuvien maalaamisesta tai muotokuvien maalaamisesta useiden henkilöiden kanssa.

Kuviesi pohjalta maalatut muotokuvat

Maalaamme muotokuvia meille lähettämiesi valokuvien perusteella, ja voimme tehdä muutoksia vaatimustesi mukaan. Kaikki muotokuvamme maalataan laadukkailla öljyväreillä kankaalle, joka kestää varmasti pitkään - täydellinen pysyvä muisto.

Laatu vaatii aikaa

Yksityiskohtaisen ja laadukkaan muotokuvan maalaaminen vie aikaa. Koko prosessi ensimmäisestä yhteydenotosta toimitukseen kestää yleensä enintään 3 viikkoa, joskus lyhyemmän ja joskus pidemmänkin ajan. Se riippuu myös suuresti maalauksesta: jos muoto kuva on suuri ja siinä on monta ihmistä, prosessi kestää luonnollisesti kauemmin.

Näin se toimii

Ota yhteyttä & saa tarjous

Prosessi alkaa tämän sivun yhteydenottolomakkeella. Lähetä meille valokuva, jonka resoluutio on mahdollisimman korkea. Otamme sinuun yhteyttä 24 tunnin kuluessa ja annamme sinulle tarjouksen.

Hyväksy tarjous & maksa takuu

Kun haluat hyväksyä tarjouksen, pyydämme sinua maksamaan 30% talletuksen. Kun maksu on vastaanotettu, tilaus vahvistetaan, ja aloitamme maalauksen mahdollisimman pian

Odota maalauksen valmistumista

Kun maalaus on valmis, lähetämme siitä valokuvan hyväksyttäväksi. Sallimme tarvittaessa muutamia korjauksia.

Maksa jäljellä oleva summa

Kun olet tyytyväinen maalaukseen, jäljellä oleva 70% tulee maksaa. Kun olemme vastaanottaneet loput maksusta, toimitamme maalauksen suoraan kotiisi.

Verkossa todentaminen
Käsinmaalattu
Ilmainen toimitus
Kuviesi pohjalta

Erityispyyntö

Jokin aika sitten eräs henkilö otti meihin yhteyttä ja esitti hyvin erikoisen pyynnön: hän ja hänen ystäväporukkansa halusivat yllättää ystävänsä, joka oli menossa naimisiin. Heillä oli kaveriporukassaan sisäpiirivitsi ja he keksivät siitä täydellisen lahjan.

He halusivat laittaa miehen kasvot Nicholas Cagen vartaloon, tai pikemminkin manipuloidun kuvan Nicholas Cagesta. Kävimme monta kertaa edestakaisin valitaksemme oikean kuvan, ja asiakas päätyi jopa ottamaan kuvan ystävästään tätä tarkoitusta varten.

Yhdistimme heidän ystävänsä Nicolas Cagen ruumiin kanssa kauniiseen maalaukseen, jonka ystäväpiiri lahjoitti ystävälleen tämän häihin.

Laske hinta
Jäljennösmaalaus miehestä ja Nicholas Cagesta

Kokeile hintalaskuriamme

Meillä on paljon kokemusta muotokuvista

Koska muotokuvat ovat suosituin maalaustyyppi, meillä on paljon kokemusta niiden maalaamisesta. Vakuutamme, että teemme kaikkemme maalataksemme muotokuvan, joka ei vain vastaa odotuksiasi, vaan ylittää ne.

Muotokuvamaalaus miehestä
Hääkuva pariskunnasta
Muotokuvamaalaus naisesta
Muotokuva kolmesta lapsesta

Miten se toimii?

Lähetä valokuva

Saat henkilökohtaisen tarjouksen 24 tunnin kuluessa, jonka voit hyväksyä tai hylätä.

Talletus & Maalaus

Maalaus alkaa, kun 30%:n ennakkomaksu on maksettu, ja kestää yleensä noin 3 viikkoa.

Hyväksyminen & toimitus

Maalaus lähetetään, kun hyväksyt sen ja olet maksanut loput 70%.

Niille, joista
välität eniten

Teemme aitoja maalauksia ja piirustuksia henkilökohtaisten valokuvien perusteella, ja toimitamme ne suoraan kotiovellesi. Ota yhteyttä jo tänään, niin otamme yhteyttä ja teemme sinulle henkilökohtaisen tarjouksen maalauksesta tai piirustuksesta.

Hanki muotokuva maalaus valokuvistasi

Tervetuloa Bjørn Artiin, luotto-osoitteeseesi henkilökohtaisten muotokuvamaalausten maailmaan valokuvistasi. Monipuolisessa valikoimassamme löydät muotokuvia, lapsia, häitä, lemmikkejä, koiria ja kissoja, ja käsityönä valmistetut maalauksemme muuttavat suosikkivalokuvasi kauniiksi, pysyviksi muistoiksi.

Jokainen maalaus, jonka luomme, on rakkauden työ, jossa käytetään korkealaatuisia öljyvärejä kestävälle kankaalle, jotta teoksesi kestää aikaa. Ymmärrämme henkilökohtaisten yksityiskohtien tärkeyden, ja siksi räätälöimme jokaisen muotokuvan juuri sinun tarpeisiisi. Haluatko muuttaa taustaa tai värejä? Tai sisällyttää useita ihmisiä muotokuvaasi? Kerro meille vain, niin luomme teoksen, joka on ainutlaatuisesti sinun.

Prosessimme on läpinäkyvä ja asiakaskeskeinen. Kun lähetät pyyntösi, palaamme sinulle tarjouksella 24 tunnin kuluessa. Kun olet valmis jatkamaan, aloitamme 30% ennakkomaksulla. Maalauksen valmistuttua teemme mielellämme pieniä säätöjä varmistaaksemme, että se on juuri niin kuin haluat. Maksat jäljellä olevan 70% vasta, kun olet täysin tyytyväinen lopputuotteeseen, jonka lähetämme sitten suoraan sinulle.

Jos olet kiinnostunut mahdollisuudesta muuttaa valokuva muotokuvamaalaukseksi, mutta et ole varma miltä se saattaisi näyttää, muista tutustua aiempiin töihimme. Saatat saada naurun kun näet erikoispyynnön, jossa laitoimme asiakkaan kasvot Nicholas Cagen vartaloon ainutlaatuisena häälahjana.

Onko kysyttävää? Tarvitsetko lisätietoja? Olemme aina täällä auttamassa. Ota yhteyttä meihin sähköpostitse tai puhelimitse saadaksesi tarvitsemasi asiakastuen. Löydä ilo muuntaa rakkaimmat valokuvasi mestariteoksiksi Bjørn Artin avulla!

Bjørn Art

EAN Company ApS
CVR: 36935707

Sähköposti

support [a] bjornart.dk

Payment Methods

© bjornart.fi 2024. Kaikki oikeudet pidätetään.

Vaihda kieli