Teetä maalaus
rakkaasta lemmikistäsi

Haluatko teettää henkilökohtaisen öljymaalauksen lemmikistäsi? Voimme maalata söpöimmät lemmikit - koirat, kissat sekä eksoottiset eläimet, kuten norsut, leijonat ja niin edelleen.

Laske hinta
Öljymaalaus koirasta
Maalaus tytöstä ja hevosesta
Öljymaalaus koirasta
Koiramaalaus

Erinomainen

96 arvostelun perusteella

Erinomainen

96 arvostelun perusteella

Lemmikkimuotokuvia, joita olemme tehneet

Räätälöity maalaus mustasta koirasta
Muotokuva punaisesta koirasta
Maalaus kissasta ja kasvista
Mukautettu muotokuvamaalaus valkoinen koira

Maalattu huomioiden jokainen yksityiskohta

Maalaaminen upea taideteos on monimutkainen prosessi, joka sisältää useita vaiheita, ja taiteilijalla kestää vuosia koulutusta kehittää tarvittavia taitoja.

Alkuperäinen kuva

Mukautetun koiramaalauksen vaihe 1

Luonnos & ääriviivat

Mukautetun koiramaalauksen vaihe 2

Perusvärit

Mukautetun koiramaalauksen vaihe 3

Yksityiskohtaaminen

Mukautetun koiramaalauksen vaihe 4

Kohokohdat & Lopputulos

Mukautetun koiramaalauksen vaihe 5

Tyytyväisyystakuu

Takaamme tyytyväisyytesi lupaamalla suurimman osan rahoistasi takaisin, jos et ole täysin tyytyväinen 60 päivän kuluessa maalauksen saapumisesta.

Lue lisää

Vibeke & hänen hevosensa Charlie

Eräs asiakas, jota autoimme jokin aika sitten, halusi teettää maalauksen tyttärestään halaamassa hevosta. Kuva itsessään oli varsin onnistunut, ja siinä oli hieno sommittelu ja eloisat värit. Maalauksesta tuli poikkeuksellisen hieno, ja asiakas oli todella tyytyväinen.

Tämä on hyvä esimerkki siitä, miten hienosta valokuvasta voidaan tehdä kaunis maalaus, ja siksi pyydämme usein asiakkaalta useita valokuvia, jotta voimme auttaa päättämään, mikä niistä sopii parhaiten maalaukseen. Emme tee mitään maalausta asiakkaan meille esittämän valokuvan perusteella, jos emme usko, että lopputuloksesta tulee hieno. Käymme tämän keskustelun jokaisen yksittäisen asiakkaan kanssa ennen kuin aloitamme.

Laske hinta
Maalaus tytöstä ja hevosesta

Maalaus lemmikistä tilauksesta

Anna ammattitaiteilijan maalata lemmikkisi valokuvien pohjalta. Maalaamme kaikenlaisia lemmikkejä ja eksoottisia eläimiä: koiria, leijonia, kissoja, norsuja, liskoja ja paljon muuta.

Katso koiramaalauksiamme Katso meidän kissamaalauksiamme

Kaikki lemmikkimaalaukset tehdään omien kuviesi pohjalta

Maalaamme lemmikkisi henkilökohtaisten valokuvien perusteella. Kaikki lemmikkieläinmaalauksemme maalataan kankaalle korkealaatuisilla öljyväreillä, jotka kestävät pitkään.

Laatu vaatii aikaa

Lemmikkieläinten maalaaminen yksityiskohtaisesti ja laadukkaasti vie aikaa. Kesto riippuu maalauksen monimutkaisuudesta: mitä suurempia ja useampia lemmikkejä on maalattava, sitä kauemmin se kestää. Prosessi alusta loppuun kestää yleensä jopa 3 viikkoa.

Näin se toimii

Ota yhteyttä & saa tarjous

Koko prosessi alkaa yhteydenottolomakkeella tällä sivulla. Lähetä meille valokuva, jonka resoluutio on mahdollisimman korkea. Otamme sinuun yhteyttä 24 tunnin kuluessa ja annamme sinulle tarjouksen.

Hyväksy tarjous & maksa takuu

Kun haluat hyväksyä tarjouksen, sinun on maksettava 30% ennakkomaksu. Kun maksu on vastaanotettu, tilauksesi vahvistetaan, ja aloitamme maalaustyöt mahdollisimman pian.

Odota maalauksen valmistumista

Kun maalaus on valmis, lähetämme siitä valokuvan hyväksyttäväksi. Sallimme tarvittaessa muutamia korjauksia.

Maksa jäljellä oleva summa

Kun olet tyytyväinen maalaukseen, jäljellä oleva 70% tulee maksaa. Kun olemme vastaanottaneet loput maksusta, toimitamme maalauksen suoraan kotiisi.

Teemme maalauksia kaikenlaisista eläimistä

Meillä on vuosien kokemus eläinten maalaamisesta, ja olemme maalanneet lähes kaikenlaisia eläimiä, myös leijonia ja norsuja.

Tämä maalaus leijonanaaraasta ja kahdesta pennusta on maalattu Afrikassa safarilla otetusta valokuvasta. Tällainen läheinen kohtaaminen leijonien kanssa on varmasti hieno kokemus, minkä vuoksi asiakkaamme halusi tehdä siitä pysyvän muiston antamalla meidän maalata leijonat öljymaalauksena.

Ota meihin yhteyttä jo tänään, niin vastaamme sinulle 24 tunnin kuluessa ja annamme henkilökohtaisen tarjouksen maalauksesta.

Laske hinta
Tekemämme maalaus leijonasta

Kokeile hintalaskuriamme

Miten se toimii?

Lähetä valokuva

Saat henkilökohtaisen tarjouksen 24 tunnin kuluessa, jonka voit hyväksyä tai hylätä.

Talletus & Maalaus

Maalaus alkaa, kun 30%:n ennakkomaksu on maksettu, ja kestää yleensä noin 3 viikkoa.

Hyväksyminen & toimitus

Maalaus lähetetään, kun hyväksyt sen ja olet maksanut loput 70%.

Bjørn Art

EAN Company ApS
CVR: 36935707

Sähköposti

support [a] bjornart.dk

Payment Methods

© bjornart.fi 2024. Kaikki oikeudet pidätetään.

Vaihda kieli