Video latautuu.. Ole hyvä ja odota hetki

4.8/5.0
96 arvostelun perusteella

Valokuvasta maalaukseksi - Muuta valokuvasi käsin maalatuksi maalaukseksi

Yllätä rakkaasi heidän erityisenä päivänä käsinmaalatulla maalauksella henkilökohtaisista valokuvistasi.

Laske hinta
Olemme juuri avanneet kalenterimme uudelleen
Tyytyväisyystakuu

Erinomainen

96 arvostelun perusteella

Erinomainen

96 arvostelun perusteella

Muotokuva
rakkaistasi

Maalaus kuvan pohjalta
Maalaus kuvan pohjalta
Maalaus kuvan pohjalta
Maalaus kuvan pohjalta

Tyytyväisyystakuu

Takaamme tyytyväisyytesi lupaamalla suurimman osan rahoistasi takaisin, jos et ole täysin tyytyväinen 60 päivän kuluessa maalauksen saapumisesta.

Lue lisää

Maalattu huomioiden jokainen yksityiskohta

Maalaaminen upea taideteos on monimutkainen prosessi, joka sisältää useita vaiheita, ja taiteilijalla kestää vuosia koulutusta kehittää tarvittavia taitoja.

Alkuperäinen kuva

Mukautetun koiramaalauksen vaihe 1

Luonnos & ääriviivat

Mukautetun koiramaalauksen vaihe 2

Perusvärit

Mukautetun koiramaalauksen vaihe 3

Yksityiskohtaaminen

Mukautetun koiramaalauksen vaihe 4

Kohokohdat & Lopputulos

Mukautetun koiramaalauksen vaihe 5

Maalattu käsin valokuvistasi

Kaikki maalauksemme tehdään omien valokuviesi pohjalta, ne ovat henkilökohtaisia ja yksilöllisiä. Voimme maalata melkein mitä tahansa - ota yhteyttä jo tänään, niin voimme keskustella siitä, miten voimme auttaa sinua.

Jokainen maalaus on tehty laadukkaasti ja yksityiskohtia korostaen. Maalaamme korkealaatuisilla öljyväreillä kankaalle ja pyrimme tekemään jokaisesta maalauksesta pysyvän muiston, joka voidaan siirtää sukupolvelta toiselle.

Laske hinta
Taiteilija työskentelemässä työtilassaan

Kaunis maalaus isästäni

Bjørn Art auttoi minua tekemään isästäni kauniin maalauksen, joka perustui viimeiseen hänestä ottamaani valokuvaan. Saamani palvelu oli loistavaa, ja hän oli erittäin avulias kaikissa kysymyksissä, joita minulla oli.

Oletko aina uneksinut henkilökohtaisesta maalauksesta?

Anna ammattitaiteilijan maalata valokuvasi yksityiskohtaisesti ja laadukkaasti. Kaikki öljyvärimaalauksemme maalataan kankaalle korkealaatuisilla öljyväreillä, ja ne kestävät varmasti sukupolvien ajan.

Laatu vaatii aikaa

Yksityiskohtaisten ja laadukkaiden valokuvien maalaaminen vie aikaa. Koko prosessi ensimmäisestä yhteydenotosta toimitukseen kestää yleensä jopa 3 viikkoa. Viimeistelyyn kuluva aika riippuu myös maalauksesta - suurempien ja monimutkaisempien maalausten maalaaminen kestää luonnollisesti kauemmin.

Tiedot

 • Toimitus on ilmainen
 • Valmistus ja toimitus on yhteensä jopa 4 viikkoa
 • Maalaukset ovat aitoja ja käsin maalattuja
 • Maalaamme valokuviesi pohjalta
 • Valokuvat ladataan yhteydenottolomakkeessa
 • Kaikki maalaukset tehdään öljymaalilla kankaalle
 • Koot alkaen 20x30cm ja enemmän
 • Tilauksen vahvistamiseksi sinun on maksettava 30% ennakkomaksu
 • Loput 70% maksetaan, kun maalaus on valmis, ennen lähetystä
 • Kaikki maalaukset ovat artistin signeeraamia
 • Maalaus toimitetaan tuubissa suoraan kotiisi
 • Emme tarjoa minkäänlaista kehystyspalvelua
Verkossa todentaminen
Käsinmaalattu
Ilmainen toimitus
Kuviesi pohjalta

Luo ikuisia muistoja

Laatu vaatii aikaa, ja tämä pätee erityisesti maalauksiin. Prosessi alkaa keskustelulla, jossa kartoitamme tarpeesi ja vaatimuksesi ennen kuin teemme sinulle tarjouksen. Tämän jälkeen, kun 30%:n ennakkomaksu on maksettu, aloitamme maalausprosessin, joka kestää yleensä noin viikon.

Kun maalaus on hyväksytty, loput 70% tulee maksaa, ja maalaus lähetetään maksun vahvistamisen jälkeen.

Käsittelyaika alusta loppuun kestää yleensä noin 3-4 viikkoa.

Laske hinta
Four paintings

Kokeile hintalaskuriamme

Vibeke & hänen hevosensa Charlie

Eräs asiakas, jota autoimme jokin aika sitten, halusi teettää maalauksen tyttärestään halaamassa hevosta. Kuva itsessään oli varsin onnistunut, ja siinä oli hieno sommittelu ja eloisat värit. Maalauksesta tuli poikkeuksellisen hieno, ja asiakas oli todella tyytyväinen.

Tämä on hyvä esimerkki siitä, miten hienosta valokuvasta voidaan tehdä kaunis maalaus, ja siksi pyydämme usein asiakkaalta useita valokuvia, jotta voimme auttaa päättämään, mikä niistä sopii parhaiten maalaukseen. Emme tee mitään maalausta asiakkaan meille esittämän valokuvan perusteella, jos emme usko, että lopputuloksesta tulee hieno. Käymme tämän keskustelun jokaisen yksittäisen asiakkaan kanssa ennen kuin aloitamme.

Laske hinta
Maalaus tytöstä ja hevosesta

Muotokuva
rakkaistasi

Koska muotokuvat ovat suosituin maalaustyyppi, meillä on paljon kokemusta niiden maalaamisesta. Vakuutamme, että teemme kaikkemme maalataksemme muotokuvan, joka ei vain vastaa odotuksiasi, vaan ylittää ne.

Maalaus tytöstä mekossa
Muotokuvamaalaus koirasta
Maalaus pariskunnasta
Muotokuvamaalaus miehestä

Miten se toimii?

Lähetä valokuva

Saat henkilökohtaisen tarjouksen 24 tunnin kuluessa, jonka voit hyväksyä tai hylätä.

Talletus & Maalaus

Maalaus alkaa, kun 30%:n ennakkomaksu on maksettu, ja kestää yleensä noin 3 viikkoa.

Hyväksyminen & toimitus

Maalaus lähetetään, kun hyväksyt sen ja olet maksanut loput 70%.

Emme ujostele erityispyyntöjä

Voimme maalata melkein mitä tahansa - kyse on vain omista tarpeistasi, kunhan sinulla on valokuvat. Suosituimpia vaihtoehtoja ovat lemmikit, muotokuvat, hääkuvat ja lapset.

Vaikka voimmekin maalata lähes mitä tahansa, annamme sinulle suosituksia meille esittämiesi valokuvien perusteella. Muistathan myös, että valokuvien on oltava mahdollisimman korkearesoluutioisia, jotta voimme vangita yksityiskohdat parhaalla mahdollisella tavalla.

Laske hinta
Kuvia erilaisista maalauksista

Maalaamme söpöimmät lemmikit

Emme ujostele söpöimpien lemmikkieläinten maalaamista, ja asiakkaamme tulevat pitämään tuloksista. Yleisimpiä ovat koirat, mutta maalaamme kaikenlaisia eläimiä. Jos sinulla on kuva lemmikistäsi, voimme tehdä siitä kauniin maalauksen.

Maalaus koirasta
Maalaus koirasta
Maalaus naisesta ja koirasta
Muotokuva kissasta

Usein kysytyt kysymykset


Koska saan maalaukseni?

Koska maalaukset maalataan kokonaan käsin, niiden maalaamiseen kuluu muutama viikko. Tämän lisäksi lähetys kestää jonkin aikaa. Kaiken kaikkiaan toimitusaika on siis 2-4 viikkoa.


Miten maalaus maalataan?

Taiteilija aloittaa aina piirtämällä lyijykynällä ääriviivat, joista muodostuu maalauksen perusta. Kun taiteilija on tyytyväinen ääriviivoihin, hän aloittaa varsinaisen maalauksen.

Taiteilija maalaa yleensä ensin taustan, sitten vartalon ja lopuksi kasvot. Kasvojen maalaaminen kestää pisimpään, koska haluamme varmistaa, että maalauksesta tulee laadukas ja tunnistettava.

Maalaukset tehdään öljyväreillä kankaalle, tyypillisesti väreillä. Ellemme tietenkään sovi jostain muusta - saamme esimerkiksi pyyntöjä mustavalkoisista maalauksista usein.


Kuka maalaa maalauksen?

Käytämme eri taiteilijoita ympäri maailmaa, joilla kaikilla on omat taitonsa ja etunsa. Käytämme vain taiteilijoita, joiden kanssa koemme työskentelyn mukavaksi ja jotka pystyvät toimittamaan laadukkaan maalauksen ajallaan. Taiteilijat allekirjoittavat jokaisen maalauksen nimikirjaimillaan.


Voinko saada maalauksen kehystettynä?

Emme tarjoa minkäänlaisia kehystyspalveluita, mutta voimme yhdistää sinut gallerian kanssa, jota yleensä suosittelemme asiakkaillemme.


Mitä maalaaminen maksaa?

Maalauksen hinta riippuu kahdesta päätekijästä: yksityiskohdista ja koosta. Mitä suurempi maalaus on, sitä kauemmin sen maalaaminen kestää. Tämä pätee myös yksityiskohtiin. Esimerkiksi 30x40 cm:n kokoinen maalaus. Tavallinen hintamme (toukokuussa 2022) on 249,00 €, joka sisältää kaksi henkilöä. Jos meidän täytyisi maalata neljän henkilön maalaus kahden sijaan, hinta nousisi, koska taiteilijalta menisi lähes kaksinkertainen aika maalauksen maalaamiseen.


Miksi joudun maksamaan ennakkomaksun?

Maalauksen ensisijaisten kustannusten, kuten maalin ja kankaan, kattamiseksi on maksettava 30%:n käsiraha.


Voitko yhdistää kaksi tai useampia kuvia yhdeksi maalaukseksi?

Kyllä, voimme auttaa siinä - asiakkaamme lähettävät meille usein erilaisia valokuvia, jotka yhdistämme yhdeksi maalaukseksi. Ota yhteyttä jo tänään, niin voimme keskustella siitä, miten voimme auttaa sinua tällaisessa projektissa.


Voitko maalata mustavalkoisena?

Kyllä, maalaamme mustavalkoisia sekä värillisiä kuvia. Ota yhteyttä kuullaksesi lisää.


Jos haluat muuttaa valokuvan maalaukseksi, olet tullut oikeaan paikkaan. Meillä on vuosien kokemus ja lukuisia tyytyväisiä asiakkaita. Olemme varmoja, että voimme luoda kauniin maalauksen valokuvastasi.

Bjørn Art

EAN Company ApS
CVR: 36935707

Sähköposti

support [a] bjornart.dk

Payment Methods

© bjornart.fi 2024. Kaikki oikeudet pidätetään.

Vaihda kieli