Ehdot

Yrityksen tiedot

EAN Company ApS
CVR: 36 93 57 07

Vibyvej 49a, st. tv
8230 Åbyhøj
Tanska

Puhelin: 0045 36 98 04 04
Sähköposti:


1. Hinnat

Kaikki näytetyt hinnat sisältävät tanskalaiset verot. Kaikki tämän verkkosivuston hinnat ovat suuntaa antavia eivätkä lopullisia, koska arvioimme jokaisen tilauksen erikseen. Hinnat riippuvat teoksen koosta ja monimutkaisuudesta.


2. Maksu

Maksut voidaan suorittaa pankkisiirrolla tai luotto- tai pankkikortilla. Hyväksymme Visan ja Mastercardin. Kaikki maksut jaetaan kahteen osaan (30 %/70 %), ellei asiakkaan ja EAN Holding ApS:n välillä ole sovittu muuta.

Tilauksen vahvistamiseksi on suoritettava 30%:n aloitusmaksu, joka kattaa käsirahan, ja loput 70% on maksettava ennen teoksen lähettämistä asiakkaalle.


3. Talletus

Kuten edellä on mainittu, ellei toisin sovita, tilauksen vahvistamiseksi on maksettava 30%:n ennakkomaksu. Tilaus vahvistetaan vasta, kun 30%:n ennakkomaksu on maksettu. EAN Company ApS:llä on oikeus pitää talletus riippumatta siitä, hyväksyykö asiakas lopullisen taideteoksen vai ei. Talletusta ei palauteta missään tapauksessa.


4. Jäljellä oleva maksu

Kun työ on valmis, asiakkaalle lähetetään valokuva valmiista teoksesta. Jos asiakas hyväksyy teoksen, loput 70% tulee maksaa ennen teoksen lähettämistä. Jos asiakas jostain syystä päättää olla maksamatta jäljellä olevaa 70%:n osuutta, pidämme sitä teoksen hylkäämisenä. Tällaisessa tapauksessa taideteos tuhotaan ja ennakkomaksu säilytetään.


5. Maksa erissä

Tarjoamme kaikille asiakkaillemme joustavuutta maksaa tilauksistaan neljässä erässä. Maksusuunnitelma on seuraavanlainen:

  • Ensimmäinen erä 30% (ennakkomaksu) on maksettava samana päivänä kuin tilaus tehdään.
  • Toinen erä, joka on 30%, erääntyy maksettavaksi noin 2 viikkoa myöhemmin maalauksen hyväksymisen jälkeen.
  • Kolmas erä, joka on 20%, erääntyy 2 viikkoa toisen maksun jälkeen.
  • Viimeinen erä, joka kattaa jäljellä olevan 20 %, erääntyy 2 viikkoa kolmannen maksun jälkeen.

Tämä porrastettu maksutapa tarjoaa kätevän tavan jakaa ostoksen kustannukset hallittavalle aikataululle.


5. Korjaukset

EAN Holding ApS sallii asiakkaan määrittää rajoittamattoman määrän korjauksia, korjauksia siihen, mitä voidaan pitää virheenä tai muuten sovitun työn edustamattomana. Tällaisia korjauksia voivat olla esimerkiksi kohteiden, kuten silmien ja suun, kohdistus, hiusväri jne.

Jos asiakas haluaa muuttaa taideteosta niin paljon, että se on alkuperäisen ja sovitun laajuuden ulkopuolella, siitä on maksettava lisämaksu. Tästä maksusta sovitaan asiakkaan ja EAN Company ApS:n välillä.


6. Toimitus

Toimitus on ilmainen ja sisältyy annettuun hintaan. Teos lähetetään ilman kehystä, rullattuna pahviseen putkeen. Teos lähetetään suoraan taiteilijalta, yleensä FedExin tai DHL:n kautta. Toimitusaika on normaalisti 3–10 arkipäivää. Toimitukseen ei sisälly tuontitulleja.


7. Takuu

Tarjoamme Tanskan ostolainsäädännön mukaisen takuun, joka kattaa ostohetkellä esiintyneet virheet.


8. Palautukset

Cf. lov om forbrugeraftaler §18 stk. 2. pkt. 3: Palautusvelvollisuus ei koske sellaisten tavaroiden toimitusta, jotka on valmistettu asiakkaan määrittelyjen perusteella tai joihin asiakas on vaikuttanut merkittävästi henkilökohtaisesti.

Kuitenkin tarjoamme kaikille asiakkaillemme tyytyväisyystakuun

https://www.retsinformation.dk/eli/lta/2013/1457


9. Tyytyväisyystakuu

Tyytyväisyystakuu koskee 60 päivän ajanjaksoa maalauksen toimituksen jälkeen.

Jos huomaat tämän 60 päivän aikana, että tyytyväisyytesi ei ole täysin tyydytetty, tarjoamme sujuvan menettelyn tyytyväisyystakuumme käyttöön ottamiseksi. Lähetä meille vain sähköposti, johon olet liittänyt yksilöllisen tilausnumerosi ja lyhyt selitys syistä, joiden vuoksi et ole tyytyväinen.

Kun olemme vastaanottaneet pyyntösi ja saaneet takaisin taideteoksen, sitoudumme käsittelemään hyvityksesi kolmen työpäivän kuluessa.

Huomioithan, että hyvityssumma on kokonaishinta, jonka olet maksanut, vähennettynä suorilla kustannuksilla, jotka olemme käyttäneet taideteoksen valmistukseen, sekä mahdollisilla lähetyskuluilla. Huomioithan myös, että asiakkaat ovat vastuussa kaikista kustannuksista, jotka liittyvät maalauksen palauttamiseen meille.

Maalaus
Kuvan Pohjalta
Bjørn Art

EAN Company ApS
CVR: 36935707

Sähköposti

support [a] bjornart.dk

Payment Methods

© bjornart.fi 2024. Kaikki oikeudet pidätetään.

Vaihda kieli